Nordbräu Weißbier

Nordbräu Weißbier

Das Weißbier is des, womid ma bayrischs Lebnsgefuih und`d Lebnsqualität verbindt. Inzwischn is weit üba Bayern naus a Kultgetränk. Da Weizn fürd Ernährung vo de Leid im Land gsicherd werdn soi, hod ma Weißbier bis zum 18. Jahrhundert nur nördlich der Donau braun derfa. A Glück für unsa Brauerei in Obahaunschdod de wegn dem ihre Weizn Schbezialitätn seit Johrhundertn braun.

Mehra erfahrn »

Nordbräu '93er

Es war Simon Wittmann, der Gründer der Privatbrauerei Nordbräu, der das Rezept für diese Weizenschbezialität kreierte. Jahrelang blieb es in den Archiven nahezu unentdeckt bis zum Jubiläumsjohr 1993. Zum 300-jährign Jubiläum wurde des oide Rezept wiederbelebd und damid des ollerseids beliebte ´93er Hefeweizen kreiert. Seine Trübung und sei feiner Hefe-Gschmack zeichnen den Charakta dieser bsondarn Schbezialität aus, de scho im Jubiläumsjohr für Furore sorgde. Grund gnua, das Hefeweizen, des bei unsre Kundn nur kurz ´93er ghoaßn werd, dauerhaft ins Sortimend aufzunehma. So genießn`s mid diesm Hefeweizen in Exportqualität no heid a Schdickl Brauereigschichd.

Alkohoighoid 5,4%

Zutadn:

Brauwassa, Weiznmoiz, Gersdnmoiz, Hopfn, Hefe

Energie:

195 KJ/100ml / 46 kcal/100ml

Zum kriang ois:

  • 0.5 l Flaschn
  • 20er Kistn

Edel-Weiße

Edel und oafach guad: So lasst sich unsa beliebdesdes Weizen woih am besdn bschreibn. Unsa Edel-Weißes werd nach Original Oidbayrischer Art braut und des schmegd ma. Des helle, obagärige Hefeweizen in Exportqualität is schließlich net umsonsd as beliebdesde Weizen aus unsren Nordbräu-Kellern. Des liegd freili net zletzt an der bsondarn Braukunst unsres Braumeisters Markus Bitterwolf. Feinsde Hefe und de traditionelle Flaschngärung sorgn für den typischn Weizengschmack, de traditionelle Handwerkskunst macht dabei die bsondare Nuance aus. Deshalb schmegd unsa Edel-Weißes leichd und voimundig und löschd den Durschd auf die woih angenehmsde Art und Weise. Unsa Edel-Weißes hod an Alkohoighoid von 5,6 Prozent.

Alkohoighoid 5,4%

Zutadn:

Brauwassa, Weiznmoiz, Gersdnmoiz, Hopfn, Hefe

Energie:

195 KJ/100ml / 46 kcal/100ml

Zum kriang ois:

  • 0.5 l Flaschn
  • 20er Kistn

Schanzer Weiße

Des dunkle Hefeweizn is gnau as richdige fürn Kenner und Liebhaber vo traditionelln Braumethodn. Nach übaliefaden Rezeptn entschdehd dieses dunkle Weizen in Exportqualität, das mid soanem würzigen Hefearoma begeistert – ganz nach dem Credo von Schanzern für Schanzer! Die obagärige Schbezialität hält sich am besten, wenn sie dunkl und bei oaner Raumtemperatur von acht Grod glagerd werd und hod an Alkohoighoid vo 5,5 Prozent.

Alkohoighoid 5,4%

Zutadn:

Brauwassa, Weiznmoiz, Gersdnmoiz, Röstmoizbier, Hopfn, Hefe

Energie:

190 KJ/100ml / 45 kcal/100ml

Zum kriang ois:

  • 0.5 l Flaschn
  • 20er Kistn

Leichde Weiße

Meng`s es a weng leichder? Mid am Alkohoighoid von nur 2,9 Prozent is unsre Leichde Weiße an hoaße Dog a bsondarer Gnuss – für Sie und für Ihr schlanke Linie, denn a da Kalorienghoid is bei dem hellen, obagärign Schankbier reduzierd. Trotzdem schmegd unsa leichds Weizen so voimundig, mid dem typisch leichdn Hefearoma, wia ses von unsren schmackhaftn Weißbiern gwohnt san. Wia des glingt möchdn`s nun wissen? Nun, des werd net verrodn – aba probiern ses doch oafach moi seiber.

Alkohoighoid 2,9%

Zutadn:

Brauwassa, Weiznmoiz, Gersdnmoiz, Hopfn, Hefe

Energie:

115 KJ/100ml / 27 kcal/100ml

Zum kriang ois:

  • 0.5 l Flaschn
  • 20er Kistn

Nordbräu '93er Alkoholfrei

Wer moant, dass a urtypischer traditioneller Gschmack bei am alkohoifrein Weizen net erreicht werdn konn, soi`s net versama, unsa ´93er Alkohoifrei zum probiern. Do treffa traditionelle Braukunst und modernste Brautechnik aufananda und schaffn a Weizen mid am frischn Hefearoma. Braumeister Markus Bitterwolf nimmd dem klassischn Weizen durch des bsondas schonende Verfahrn unsra eigna Entalkohoiisierungsanlag nachträglich den Alkohoi. Was bleibd, is da typisch feine Weizen-Gschmack. Unsa ´93er Alkohoifrei is bsondars auszeichned ois Erfrischungsgetränk nachm Schbord oda a ois kühla Begleida beim Wandern oda Radeln.

Alkohoighoid < 0,5%

Zutadn:

Brauwassa, Weiznmoiz, Gersdnmoiz, Hopfn, Hefe

Energie:

82 KJ/100ml / 19 kcal/100ml

Zum kriang ois:

  • 0.5 l Flaschn
  • 20er Kistn

ISO Weizen Alkoholfrei

As Weißbier war in Bayern traditionell a Sommabier – heid laßt ma sichs in da koidn Jahreszeit guad schmega. Unsa alkohoifreis iso Weizen is allerdings nach wia vor a typischs Sommabier – sei leichde Grapefruit-Zitrona-Notn verleihd eahm a frischs, schbritzigs Aroma, seine isotonischn Inhoidsschdoffe machns bsondas bei Schbordlern beliebt. Durch innovative Entalkohoiisierungsmethodn schaffts unsa Braumeister Markus Bitterwolf, de isotonischn Inhoidsschdoffe des Biers zu erhoidn. Unsa iso Weizen is da ideale Begleida net nur beim Schbord und in da Freizeit. Freili schmegds a am Omd, wenns Auto no vor da Tür schdehd, zum leichdn Essn oda zur Brotzeit.

Alkohoighoid < 0,5%

Online bestellen »

Zutadn:

70% Alkoholfreis Weizn (Brauwassa, Weiznmoiz, Gersdnmoiz, Hopfn, Hefe, Gärungskohlnsäure) und 30 % isotonischs Erfrischungsgetränk Grapefruit-Zitrona (Natürlichs Mineralwassa, Frucdosesirup, Kohlnsäure, Oranschn-, Grapefruit- und Zitronasaftkonzendrad, Säurungsmidl Citronasäure, Säureregulatorn Kaliumcitrate, Magnesiumcarbonade und Caliumlactad, Siaßungsmidl Natriumcyclamad und Saccharin-Natrium, konzendrierde Citrusexdragde, Aroma, Schdabilisador Guarkemmehl)

Energie:

46 KJ/100ml / 11 kcal/100ml

Zum kriang ois:

  • 0.5 l Flaschn
  • 20er Kistn